mandag 29. oktober 2012

kommet for å bli eller ..??

Vel vel. Det er mange meninger rundt feiringen av Halloween på Onsdag. Jeg skulle vel heller sett mer til en "juletralt" og noen nissefjes i romjulen, en skumle småtroll på døra. 
Men trass i mengder med goddis ( som aldri blir spist opp likevel..) , og mye flying frem og tilbake til døra... er det jo litt kult med så mange fine gresskar. Og er man virkelig flink, kan det smake godt med mat laget av innmaten.... ( http://www.frukt.no/kokeboka/kakerbakst/gresskarscones/ )


bildet er hentet fra www.pintrest.com
Uansett ! Ha en strålende Onsdag :)

søndag 7. oktober 2012

hekta på gjenbruk...

ok. dette måtte jeg bare vise...
   og så skal jeg nok komme med andre fine ideer som kanskje ikke er så "tre" aktige etterhvert ;)
Høstferien er overstått og jeg er beriket med "vær". Fantastisk! Jeg blir litt små yr på natur i denne vakre årstiden. Og som de fleste andre, synes jeg det er godt å endelig dra frem saueskinn og fylle stuen med ved, før kong vinter kommer.  Det er godt å sitte inne å høre på musikk ( fra filmen "little white lies"), varm mat og fyr i peisen. Trenger ikke stort mer da.
Har begynt å jobbe i barnehage og gleder meg masse masse til å gi barna en opplevelse av sanser og kreativitet. Har mange kule "barne" prosjekter som dere skal få se litt av her.
Ha en god oktober natt

romdeler fra Bleu Nature

bildet fra pintrest.com

mandag 1. oktober 2012

...og en benk

her er benken i samme stil..og like billig.
Perfekt til en gang eller veranda. Oppevaring & benk i ett !