onsdag 14. desember 2011

å jul med din glede

Jeg liker julen. Jeg liker den gamle, rå, enkle og gjerne håndlagede julen. Den julen som ikke stresser, men som nyter sin nostalgi og speiler seg i glansen av sitt budskap. Selv om alderen kommer snikende på meg og de fleste andre "voksne" man møter synes julen er stress og mas, kjenner jeg en glød i hjerte. Barndommens glede er tent der inne og sprer seg varmt rundt i kroppen. Jeg sanser lukter, smaker, hører vakre toner og ser verden der ute forandre seg nok engang. Jeg liker julen.





























Kjenn på gleden...
Se snøen som glitrer..
Smak på no godt...
.




Disse fantastiske nissene fikk jeg av mamma min for mange år siden. De tar liksom godt vare på hverandre....

onsdag 7. desember 2011

da kommer den kalde fine tiden...

Vinteren er her!Endelig kan vi se de vakre is-krystalene som daler ned fra himmelen, og danner myke sletter av hvit lys, og reflekteres mot oss og gir varme. Jeg blir helt revet med av nostalgien, og glemmer lett den vonde ryggen fra i fjor og de frosne tærere, som måtte tines forand peisen. Vi er bare så heldige som bor i dette fantastiske landet med 4 årstider. Sett pris på denne tiden. Denne kalde fine tiden...
Her er noen bilder fra stuen, der jeg nyter utsikten utover jordet og snøen som dalte i natt.









vinter klem fra meg

stemning for de aller minste...

Ikke så mye, bare litt. Mine barn er blitt store , men kanskje et tante barn kunne ligge her , ved min side , bare for noen timer. Det hadde vært kos.

Koselig dag til alle

Klem fra Siv

mandag 5. desember 2011

Eames gyngestol

Vil du ha en av disse tidløse klassikerne under juletreet i år? Vi gir bort en hvit og en blå.
Sammen med våre samarbeidspartnere vil Studio hver søndag frem til julaften, dele ut førjulsgaver til leserne.  Du kan delta i konkurransen ved å gjøre følgende:
  1. lodd: Like Studio på Facebook
  2. lodd: Følge Studio på Twitter
  3. lodd: Anbefal Studio på Facebook
  4. lodd: Post lenke og omtale av konkurransen på din egen blogg.
Du må ta minimum 1 lodd for å delta, men jo flere lodd du tar, jo mer øker du vinnersjansene dine!
Du kan ikke trekke lodd for noe du har gjort før, det vil si at hvis du allerede liker Studio på Facebook, må du ta ett av de andre loddene for å kunne delta i trekningen. 
Andre gave i Studios gavedryss er to klassiske, amerikanske Eames-gyngestoler i fargene hvit og blå. Denne danskproduserte designklassikeren ble opprinnelig laget av fiberglass, men produseres i dag med et miljøvennlig plastmateriale. Det gir FANTASTISK komfort!
Skriv i kommentarfeltet hva du har gjort, og hvilken farge du vil ha. Vi trekker to vinnere neste søndag kl 24.00. Ettersom all kommentering på studiomag.no krever at man legger igjen e-postadressen, vil vinneren bli kontaktet mandag morgen. Samtlige vinnere fra alle utfordringer vil publiseres samlet når julegavedrysset er avsluttet.
Lykke til!